Vriendin van Romano Meriba wordt verhoord

5339
Romano Meriba

De vriendin van Romano Meriba is opgebracht voor verhoor. De vrouw wordt gehoord om meer informatie over de zaak te krijgen, dat zei officier van justitie Duncan Nanhoe. Hij wil niet veel informatie hierover kwijt, maar zegt wel dat zij niet in verzekring gesteld zal worden.

Meriba wordt samen met anderen verdacht van betrokkenheid bij de beroving van een ondernemer aan de Twee Kinderenweg op maandag 9 november 2015. Zijn inverzekeringstelling is intussen rechtmatig getoetst en verlengd met dertig dagen. Er zijn nog ernstige bezwaren tegen de man, zegt Nanhoe.

Nog vijf andere verdachten zijn in deze zaak aangehouden. Drie zijn gewond geraakt bij een vuurgevecht met de politie aan de Bonistraat. De overige twee zijn daarna in beeld gebracht en aangehouden.