18-jarige jongen 50ste verkeersdode

1900

Op donderdag 19 november vond er een aanrijding plaats op de T-kruising van de Welgedacht C – en de Bomaweg, waar de de 18-jarige Vineshkumaar Sadhoe betrokken was. Op zondag 22 november is Vineshkumar op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis komen te overleden.

Kort voor de aanrijding reed bestuurder J.B. over de Welgedacht C weg komende van de richting van de Mawakaboweg. Vineshkumaar reed over de Bomaweg. Hij kwam van de richting van de Nieuw Weergevondenweg en ging naar de richting van Welgedacht A.

J.B. reed de Bomaweg op, zonder voorrang te verlenen aan het verkeer op de doorgaande weg, met als gevolg dat hij tegen het voertuig dat door het latere slachtoffer werd bestuurd, botste. Door de slag kwam het voertuig van Vineshkumaar op het ander rijhelft terecht en kwam hij in botsing met een ander voertuig dat uit de tegenovergestelde richting kwam aanrijden.

Vineshkumaar werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Een ander slachtoffer werd per eigen gelegenheid afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis en werd hij voor observatie opgenomen. Inmiddels is hij na medische behandeling ontslagen.

Het lijk van het slachtoffer is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie.

Met het heengaan van Vineshkumaar is de verkeersbarometer gestegen naar 50.