Politie regio west verhoogt controle in December

907

Vanwege het feit dat de maand December een feestmaand is, zal de politie van regio west de controle in het district Nickerie verhogen. Volgens de regiocommandant west van politie, Widjaikoemar Oedit, is er een plan dat jaarlijks rond het einde van het jaar gebruikt wordt, maar op enkele punten wordt aangepast.

Volgens hem zijn diefstal, aanrijdingen en verkeersongevallen de meest voorkomende zaken in deze maand. Vele autobestuurders rijden onder invloed en veroorzaken aanrijdingen. Er zullen optimale roadblocks gehouden worden. Ook de controle bij de Backtrack zal opgevoerd worden, omdat er volgens Oedit rond de kerstdagen veel gesmokkeld wordt. Hij hoopt dat er geen dusdanige ongelukken plaatsvinden en dat de jaarwisseling goed verloopt. Ook verwacht hij niet dat er verkeersdoden vallen als gevolg van de aanrijdingen.