Kirpalani zet camerabeelden van inbrekers online

6947

Zojuist heeft Kirpalani de camerabeelden vrijgegeven van een inbraak die in de vroege ochtend van maandag 12 oktober 2015 is gepleegd bij Kirpalani’s aan de Domineestraat. Daarbij is een groot geldsbedrag buitgemaakt.

De camerabeelden is op hun facebookpagina geplaats. De personen die betrokken zijn bij deze diefstal waren gemaskerd en zijn op de camerabeelden vastgelegd.

Aan het publiek wordt gevraagd om haar medewerking te verlenen bij de aanhouding van deze daders. Op de camerabeelden is ook te zien dat de bewaker van Kirpalani’s in gesprek is met een manspersoon met een lichtkleurige rugtas.

Informatie die kan leiden tot het achterhalen van de identiteit van laatstgenoemde persoon wordt tevens gevraagd. Aan een ieder het verzoek, indien U 1 of meerdere van de daders herkent en of informatie beschikt over de inbraak, die in het belang kan zijn van het politioneel onderzoek, contact op te nemen op het telefoonnummer : 472855 Genoemd telefoonnummer is een Kirpalani hotline waarbij alle informatie vertrouwelijk zal worden behandeld.

Informatie die leidt tot aanhouding van de daders en het terugvinden van het gestolen geld zal worden beloond.