Security guard loste schoten op Illegale gouddelver

863

Op zaterdag 21 november vond er een schietpartij plaats te Roma Pit, waarbij een manspersoon is geraakt. De illegale gouddelver Victor, A. alias “Mogo”. (26) is door een security guard beschoten te Roma Pit op het terrein van I Am Gold.

Het slachtoffer Victor werd door andere vrienden voor medische behandeling overgebracht naar de RGD poli te Brownsweg.

De politie begaf zich naar de poli en werd het slachtoffer per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Volgens verklaring van de vrienden was Victor samen met hun goud gaan winnen in een concessie van derden te Roma Pit.

Een security guardene Abauna alias “Tupac” in dienst van ene “Goorie” loste schoten op de illegale gouddelvers met vermoedelijk een vuistvuurwapen. Victor werd hierbij geraakt in zijn rug en werd door de vrienden overgebracht naar de RGD poli te Brownsweg.

De verdachte is nog niet achterhaald. De politie van Brownsweg is belast met het onderzoek.