Kasimex House Band in Nederland

1909
Foto: Kasimex house Band

Na drie jaren is de populaire allround muziekformatie van Suriname “Kasimex House Band” weer in Nederland voor enkele optredens. De crew van Kasimex was hedenochtend in Nederland aangekomen. Op zaterdag 28 november is hun eerste show gepland samen met o.a Odjo Samar Muziekformatie, DJ Stanga e.a. Dit zal plaatsvinden bij de Charisma PartyCentrum, De Meent 14, te Lelystad.

Op vrijdag 4 december zal de Kasimex house band in de Sir Winston Club te Rijswijk (Zuid-Holland) hun 3e show weggeven. De welbekende zanger van 2 Famous, Kayente zal ook van de partij zijn en D.J Meo Mania zal de sfeer helpen verhogen.

De Kasimex houseband zal 5 optredens weggeven in Nederland, de laatste afscheid show is op zondag 6 december 2015 in Hoofddorp, zij zullen samen met de formatie 2-Remember een geweldige afscheid party geven.

Al langer dan 25 jaar is de Kasimex House band o.l.v Remy Bhailal in de muziekindustrie en is nog steeds één van de nummer één feest band van Suriname.