Verkeersbarometer gestegen naar 52

1047

De 67-jarige Modimatie Harinandansingh die betrokken was bij een aanrijding op maandag 23 november aan de Henri Fernandesweg te Weg naar Zee, is op donderdag 26 november komen te overlijden op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis.

Het aanrijding was tussen een bestelwagen en een pick-up. De bestuurder van de bestelwagen reed over de Henri Fernandesweg vanuit de Kwattaweg en ging naar de richting van Okrodam. Een pick-upbestuurder reed vanuit tegenovergestelde richting. Op dat moment regende het heel hard.

Een politieman die met zijn voertuig achter een bestelbusje reed, verklaarde aan de politie dat zijn voertuig en het bestelbusje ondanks de zware regen en een slecht zicht, werden ingehaald door een andere personenauto die met een hoge snelheid reed.

De pick-up bestuurder die vanuit de tegenovergestelde richting reed, verklaarde aan de politie dat hij plotseling een voertuig op hem zag afkomen. Hij remde krachtig af, met het gevolg dat hij de controle over de besturing van het voertuig verloor en op de rijhelft van de bestelwagen terecht kwam, met als gevolg de aanrijding. Na deze inhaalmanoeuvre reed de bestuurder van het voertuig dat met een hoge snelheid reed door.

Per ontboden ambulance werden de bestuurder van de bestelwagen en Modimatie, die mede-inzittende was, afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis. Modimatie werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care.

Het verkeersbarometer is gestegen naar 52, met het heengaan van de 67-jarige Modimatie Harinandansingh gehuwd Poeran.