De 32-jarige Rolando S. is op donderdag 26 november door de politie van Latour aangehouden voor mishandeling. Op 25 november ging Rolando samen met zijn vriendin op een feest, de vriendin die twee kinderen heeft, had ze ook meegenomen.

De vriendin verklaard dat haar kinderen om eten begonnen te huilen op het feest. Haar vriend werd hierdoor boos op haar en de kinderen. Ze verlieten het feest en bij aankomst thuis werd de ruzie voortgezet. Rolando raakte zo verhit dat zijn vriendin klappen moest incasseren. Hij nam zijn riendin in de slaapkamer waar zij verder werd mishandeld.

Haar dertien jarig meisje vond het erg dat haar moeder werd mishandeld door Rolando en ging de slaapkamer ook binnen, maar het meisje werd ook mishandeld door haar stiefvader.

De politie kreeg de melding binnen via de Centrale Meldkamer. Ter plaatse troffen de wetsdienaren van Latour het slachtoffer aan. Zij heeft letsels opgelopen in het gezicht. Rolando die ook ter plaatse was, werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Hij verklaarde aan de politie dat hij die vrouw inderdaad heeft mishandeld. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.