Boom valt op 32-jarige man

1269

Op zondag 29 november is de 32-jarige Reginald Mangoendimedjo verongelukt door een vallende boom aan de Oost-Westverbinding, ongeveer 1 km voorbij de controle post Burnside.

De politie van Coronie trof het ontzielde lichaam van Reginald ter plekke aan. Twee andere mannen waren samen met Reginald. De drie vissers vertrokken eerder op de dag vanuit Boskamp. Zij waren gaan zoeken naar hout om een voorwerp genaamd jagi-jagi te maken. Het voorwerp wordt gebruikt om vissen in te lokken.

De twee andere vissers besloten eerst te gaan eten om daarna het touw te gaan binden om de boom die zij zouden omhakken. Reginald wachtte niet op zijn vrienden en ging alvast het kanaal over. Hij begon met een cirkelzaag de boom te zagen met voor hem het noodlottige gevolg. De boom viel regelrecht op Reginald en was hij op slag dood. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Reginald afgestaan aan de nabestaanden. De politie van Coronie is belast met deze zaak.