Peuter omgekomen aan brandwonden

1168

Op zaterdag 28 november is de 3-jarige Osewa Menig met brand wonden overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Osewa kwam kort daarna te overlijden. De politie van regio Midden werd van het voorval in kennis gesteld.

De jongen was in een zogenaamde berghok, waar een matras was geplaatst, en speelde met vuur. Osewa was met familieleden thuis. Tijdens het ongeval waren de moeder en vader niet thuis. Bij het opmerken van het vuur, rende een familielid naar binnen en gooide het matras naar buiten. Intussen was de jongen al gebrand. Het slachtoffer werd overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis alwaar hij kwam te overlijden.

Ma afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de jongen in beslag genomen voor obductie. Het onderzoek is overgedragen aan de recherche unit van regio Midden.