Dronken automobilist twee keer aangehouden

796
silhouette of alcoholic drunk man drinking whiskey bottle feeling depressed falling into addiction problem

Op zondag 29 november kwam de 26-jarige dronken autobestuurder, Awinash met zijn auto in de trens terecht. De politie van Mariёnburg heeft hem aangehouden, de bestuurder was onder invloed van alcohol en bij een blaastest bleek Awinash 255 microgram te hebben geblazen.

Awinash kon bij controle de bescheiden van het voertuig, zijn rijbewijs niet tonen. Hij gaf aan het thuis te hebben gelaten. Toen de politie hem voorhield het rijbewijs af te halen, kwam hij terug op zijn verklaring. Awinash vertelde eerlijk dat zijn rijbewijs meer dan een jaar terug is ingevorderd door de politie. Hij had toen ook onder invloed van alcohol deelgenomen aan het verkeer.

De bestuurder is dus niet bevoegd een voertuig te besturen. Hij werd ter ontnuchtering opgehouden op het politiebureau en daarna heengezonden.

De politie heeft een rapport opgemaakt over het geval en zal via het Openbaar Ministerie de nodige maatregelen tegen Awinash worden getroffen.