Dronkenman twee keren door de politie aangehouden

975

Op dinsdag 1 december kreeg de politie van Houttuin melding binnen dat een man tekeer ging in het ressort. Het gaat om de de 51- jarige Djeshpersad, hij was dronken. De politie heeft hem meegenomen naar het bureau ter ontnuchtering.

Toen de man na een aantal uren rustiger was, verzocht hij de politie om naar huis te gaan en beloofde dat hij rustig zou gaan slapen. Hij werd weer door de politie thuis afgezet.

Niet lang daarna kreeg de politie wederom een melding op het zelfde adres. Djeshpersad was heel erg boos op zijn huisgenoten omdat zij de politie voor hem hadden ingeschakeld, en ging weer tekeer en bedreigde zijn huisgenoten allemaal in stukken te zullen hakken.

Djeshpersad werd wederom meegenomen naar het politiebureau. Na te zijn ontnuchterd werd hij aangehouden en voorgeleid. De verdachte werd na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie, na ernstig te zijn aangesproken door de politie heengezonden.