31-jarige man aangehouden voor verduistering

939

Bij de politie van het ressort Houttuin deed een ondernemer op maandag 30 november aangifte van verduistering van een lasmachine.

Volgens zijn verklaring stapte de 31-jarige Ajay R. in de maand november zijn bedrijf binnen voor het huren van een lasmachine voor 1 dag. Na de financiële afhandeling voor de huur, nam Ajay de lasmachine mee. Hij kwam daarna niet meer opdagen met het apparaat.

Het onderzoek van de politie leidde naar een ander bedrijf in het ressort waar de lasmachine was ondergebracht. De lasmachine werd in beslaggenomen.

Wetsdienaren van Houttuin hadden inmiddels reeds bericht gehad van hun collega’s van het ressort Geyersvlijt dat zij de verdachte hadden aangehouden in verband met een andere strafbaar feit dat hij heeft gepleegd. De verdachte is inmiddels voorgeleid en in verzekering gesteld in dat onderzoek.

De politie van Houttuin zet het onderzoek van verduistering van een lasmachine door Ajay in het ressort voort en zal het dossier opsturen naar het parket.