Dieven op heterdaad betrapt op het complex van Suralco

1416

Met nog twee andere comparanten heeft Robert P. (15) op de ochtend van woensdag 3 december, een diefstal gepleegd op het complex van Suralco.

Security guards hadden via camerabeelden aanschouwd hoe de drie daders via een opening in de omrastering op het terrein ging en 11 rollen harmonicagaas wegnamen. De politie werd toen terstond ingeschakeld. Toen de verdachten de politie zagen, sloegen ze op de vlucht en probeerden een veilig heenkomen te zoeken in een aangrenzend bos. Robert werd aangehouden, maar zijn twee comparanten sloegen op de vlucht.

Robert heeft het diefstal volmondig toegegeven. Het harmonicagaas is teruggevonden. De politie van Jeugdzaken neemt de zaak over en er wordt hard gewerkt aan de aanhouding van de andere verdachten.