Verkeersongeval met dodelijk afloop in Nickerie

7098

Op zondag 6 december vond een verkeersongeval plaats op de kruising van de Doekhieweg en de H.N Van Dijkstraat waarbij de 57-jarige Shankatalie Panchoe is komen te overlijden.

De bestuurder was met zijn voertuig in het kanaal terecht gekomen op voormelde kruispunt. Bij aankomst van de politie ter plekke had de bestuurder het leven reeds gelaten. De materiële schade aan het voertuig was dusdanig dat het lijk van Shankataliemet behulp van de brandweer uit het voertuig moest worden gehaald.

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de autobestuurder reed over de Doekhieweg vanuit de richting van de Suikerrietstraat en ging naar de richting van de Parabiersinghweg. Bij nadering van de kruisende weg en wel de Van Dijkstraat moet hij vermoedelijk de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren. Shankatalie belandde ten gevolge hiervan in het kanaal dat langs de weg loopt, met het voor hem noodlottige gevolg.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Volgens de brandweer moet de arts zijn verstikt in het kanaal.

Het ontzielde lichaam van Shankatalie is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De verkeersbarometer staat nu op 56.