Een twaalfjarig meisje is donderdag weggelopen met een vijftienjarige jongen naar zijn huis. Daar hebben ze drie keren seks gehad. Toen haar moeder een aangifte van vermissing deed omdat het meisje de hele avond niet thuis was gekomen, werd het meisje aangetroffen.

De jongen is door de politie aangehouden. Volgens de verklaring van het meisje had ze reeds drie weken een relatie met die jongen. Ze hebben elkaar op school leren kennen. De jongen vroeg haar op die bewuste donderdag om met hem naar zijn huis te gaan. De verdachte zegt dat hij drie weken een relatie had met het meisje, maar hij wist niet dat zij twaalf jaar oud was.Verder zegt hij maar een keer seks te hebben gehad met het meisje. Hij is door de politie aangehouden ter zake seks met jeugdige en schaking, omdat hij het meisje tegen de wil van haar ouders onder zich had.

Het meisje is de vrijdagochtend na die donderdag, niet naar school gegaan. De moeder heeft zich door de klasgenoten van het meisje laten vertellen dat zij vermoedelijk met de jongen zou zijn. Zij is gevonden doordat zij werd gebeld door een oom. Hij kreeg haar aan de lijn en zij gaf aan dat zij in een lijnbus zat. Hij haalde haar toen op en bracht haar naar het politiebureau. Ook de verdachte werd overgebracht naar het politiebureau.