Koppel aangehouden voor drugssmokkel

1339

Het Bestrijding Internationale Drugs Team heeft op 6 december op de internationale Johan Adolf Pengelluchthaven Indersain L. (45).en Minakoemarie B. (53) aangehouden. Deze twee verdachten die de Nederlandse nationaliteit bezitten, zouden naar Nederland terugreizen.

Er werd bij controle van de reiskoffer van Indersain 8 flessen met verschillende gebruiks- en verbruiksproducten aangetroffen. Hierin was er cocaïne van ongeveer 5 kg verwerkt.
Bij de vriendin van Indersain, Minakoemarie was er niks gevonden. De rechercheurs hadden haar aangehouden op verdenking van hand- en spandiensten. Beide verdachten en het verderfelijk spul werden aan de Narcoticabrigade van de politie overgedragen.

Hangende het onderzoek zijn vriend en vriendin na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.