Benadeelde vindt veroorzaker aanrijding via Facebook

1128

Na informatie te hebben opgevraagd via Facebook heeft de benadeelde een aanrijding opgelost. Het voertuig van de chauffeuse is op maandag 30 november aan de Indira Gandhiweg aangereden. Zij had haar voertuig geparkeerd langs de weg. Bij terugkeer merkte zij dat haar voertuig was aangereden. Een ooggetuige die het geval had meegemaakt, gaf de benadeelde een beschrijving van het voertuig dat betrokken was bij die aanrijding. De getuige die het kentekennummer deels had kunnen opnemen, gaf dit ook door.

Op Facebook plaatste de benadeelde met het halve kentekennummer en de kenmerken van het voertuig. Iemand die de auto in de buurt tegenkwam, reageerde op het bericht. De benadeelde schakelde de politie van de verkeersunit van regio Midden in. De 32-jarige Barthie, J. werd op het adres aangetroffen. Zij heeft toegegeven het voertuig van de benadeelde te hebben aangereden.

Het schaderapport is inmiddels opgemaakt. Barthie zal moeten claimen zodat het voertuig van de benadeelde in orde wordt gemaakt.