Medewerkers stelen auto onderdelen met een vuilcontainer

815

Vier medewerkers van een autohandelszaak zijn op donderdag 10 december ingesloten voor diefstal.

Uit het magazijn van de eigenaar zijn de mannen geruime tijd bezig goederen weg te nemen. De magazijnmeester die de wacht hield, liet de andere medewerkers met een vuilcontainer binnen. De goederen werden in de vuilcontainer gedumpt, om de indruk te wekken dat het om onbruikbare goederen ging. Op straat werden de goederen overgeladen in twee gereedstaande auto’s.

De eigenaar die over beeldmateriaal van de handelingen van zijn werknemer beschikt, deed aangifte bij de politie. Rewienkoemar B. (28), Owen, R. (45), Donavan M. (33) en de 20-jarige Reza S. zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Goederen waaronder accu’s, smeermiddelen en auto-onderdelen zijn door de verdachten buitgemaakt. Het vermoeden bestaat dat er meerdere verdachten betrokken zijn in deze zaak.