Om een slepende ruzie zijn op donderdag 10 december, Bidjeskoemar (44) en de 25-jarige Dipak door de politie van Santo Dorp aangehouden.

Bidjeskoemar beschuldigt Dipak die eerder bouwwerkzaamheden voor hem had verricht, ervan een schakelaar van hem te hebben weggenomen. Ondanks de slepende ruzie hebben geen van de twee eerder aangifte gedaan bij de politie.

De ruzie tussen de heren liep op donderdag 10 december uit de hand. Na elkaar via SMS berichten te hebben uitgescholden ging Bidjeskoemar naar het adres van Dipak om hem om rekenschap te vragen. Op het adres zag hij Dipak in een hangmat liggen. Bidjeskoemar nam een scherpvoorwerp en sneed het touw van de hangmat door. Dipak die op de vloer terecht kwam, stond op en rende in huis. Hij kwam terug met een jachtgeweer en schoot in de richting van Bidjeskoemar. Het voertuig van Bidjeskoemar werd geraakt door de hagels uit het jachtgeweer.

Hij begaf zich naar het politiebureau en deed aangifte. Kort daarna ging Dipak ook naar het bureau en vertelde zijn deel van het verhaal aan de politie.

Voor vernieling van elkaar goederen en voor de andere gepleegde strafbare handelingen zijn beide mannen aangehouden. Het jachtgeweer is in beslaggenomen.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de mannen in verzekering gesteld.