Zondagochtend 13 december is de 44-jarige Sanjay Bissesar vermoedelijk door twee personenauto’s aangereden.

De een aanrijding vondt plaats aan de Thurkowstraat. Bij aankomst ter plekke is komen vast te staan dat de voetganger de weg overstak.

Volgens verklaring van de bestuurder reed hij over de Thurkowstraat vanuit de Plutostraat en ging naar de Copernicusstraat. Op het weggedeelte dat slecht verlicht is, hoorde hij op een bepaald moment een klap. Hij stopte zijn voertuig langs de weg, stapte uit en zag vervolgens een man op het wegdek liggen.
Uit getuigen verklaringen is komen van te staan dat de voetganger eerst door de eerste auto is aangereden en vervolgens door een grijs gelakte personenauto werd overreden. De bestuurder van de grijze auto is na het voorval doorgereden.

Per ontboden ambulance is de voetganger afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar hij kort na aankomst de geest gaf.De bestuurder is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol.

Het ontzielde lichaam is in overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van Sanjay Bissesar staat de verkeersbarometer op 57.

De politie roept hierbij de autobestuurder van de grijs gelakte personenauto op zich aan te melden op het politie bureau te Geyersvlijt.

Op de gemeenschap wordt eveneens het beroep gedaan alle informatie die kunnen leiden tot het achterhalen van de autobestuurder van de grijsgelakte personenauto door te spelen op de telefoonnummer 451677 ; 453570 ; 451394 of via de Centrale Meldkamer 115 of de tip lijn 179.