Opa wilde seks met 14-jarige meisje

3032

Na verkregen informatie dat een man een veertienjarig meisje heeft aangerand, is de 61-jarige Agmad M. door de politie van Latour aangehouden.

De man is vriend van de oma van het minderjarig kind dat bij haar inwoont. De grootmoeder was op het moment van het gebeuren aan het werk.

De vriend die af en toe op bezoek is bij oma, bleef thuis met het meisje. In de avonduren begaf de man zich naar het meisje en pleegde ontuchtige handelingen met haar. Het kindverzette zich hiertegen. Ze rende snel het huis uit en zocht hulp bij de naaste buren.

De buren reageerden gelijk en gaven de opa een flink pakslaag. De ontuchtpleger heeft lichte letsels aan de mishandeling overgehouden. Agmad verklaarde aan de politie naar een pornofilm te hebben gekeken die hem opwond. Hij zocht vervolgens vertier bij het jongmeisje.

Agmad is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.


Ouders of verzorgers worden er voor de zoveelste keer op gewezen hun kroost niet met vreemden of met onverantwoordelijkenachter te laten. U moet nooit van de ene op de andere dag uw minderjarige kinderen toevertrouwen aan iemand die u nauwelijks heeft leren kennen.

Het staat op niemands voorhoofd geschreven dat die de beste metgezel of levenspartner zal zijn. Neemt u de tijd om de mens grondig te leren kennen, aangezien het leven vol verrassingen zit.
Laat uw verliefdheid u niet verblinden. Probeer onder alle omstandigheden nuchter te blijven. Hierdoor kunt u uw zelf en het kind heel wat ellende besparen.