Vader mishandeld en in bewusteloze toestand achter gelaten

865

Op vrijdag 18 december heeft de politie van Munder de 25-jarige Eugene G. aangehouden. Via de Centrale Meldkamer kreeg de poliie het bericht dat een man die in bewusteloze toestand op de grond lag op een erf. Bij aankomst was de man niet aanspreekbaar. Hij werd per ontboden de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Toen hij weer bij bewustzijn was, vertelde hij de politie dat hij en zijn zoon onenigheid hebben gehad. Hij vertoefde in de woning van zijn zoon die op dat moment niet thuis was.

Hij kreeg een woordenwisseling met zijn zoon Eugene, die in de vroege ochtend thuis kwam, die uitliep in een handgemeen. Hij werd door de zoon mishandeld en in bewusteloze toestand achter gelaten op het erf.

De wetsdienaren zijn bekend met de situatie tussen vader en zoon. Van de vader is bekend dat hij vaker goederen van zijn zoon uit de woning wegneemt zonder toestemming. Twee dagen voor het gebeuren deed de politie het adres aan, toen zij was ingeschakeld door de zoon. De vader werd aangesproken, doch deed op vrijdag 18 december het adres wederom aan.

Ondanks de politie op de hoogte was van de vele klachten gegeven door de zoon, werd hij aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Eugene in verzekering gesteld, omdat hij zijn vader in bewusteloze toestand had achtergelaten.