Gi Wan Anu inzamelingsactie levert tot nu toe 316.000 SRD op

838

De Gi Wan Anu inzamelingsactie van stichting Su Aid heeft in 12 dagen 316.000 SRD opgeleverd. Volgens de initiatiefnemers Asgar Koster, Giwani Zeggen en Sidney Grunberg is dit een voorlopige telling. De donaties uit Nickerie en Telesur zijn nog niet geteld. Ook moet er met de bank nagegaan worden hoeveel overmakingen ee gedaan zijn. De organisatie mikt op een donatie van 500000 SRD.

De initiatiefnemers zijn tevreden over het resultaat. In de tweede week van januari zal het bekend worden hoeveel de donatie in totaal is. Volgens Zeggen is het economisch gezien anders gegaan dit jaar. Waar grote bedrijven gewend warem grote bijdragen te doen, hebben zij het dit keer minder gedaan. Toch hebben dit keer meer mensen hun donaties gedaan. Hij is blij met de reactie van de Surinamers. Op de laatste dag is ook de trekking van de loterij actie verricht.

Er wordt nog gewacht op de winnaar van de Toyota Raum 2007. Volgens Grunberg is het lotnummer 0105. De winnaar heeft 90 dagen tijd om zich aan te melden. Deze inzamelingsactie is gedaam voor vijf tehuizen teweten het Zuster Dankerscentrum in Nickerie, het Blindencentrum, Stigesu, Mr Huber Stichting en Huize Betheljada.