Drie mannen plegen auto inbraak op 4 locaties

761

Op zaterdag 26 december heeft de politie van Nickerie drie verdachten aangehouden. De mannen worden ervan verdacht binnen twee uren in vier voertuigen te hebben ingebroken in het district.

De politie raakte geconfronteerd met de melding van auto inbraken op vier locaties waarbij op een plek camerabeelden ter beschikking konden worden gesteld. Na de beelden te hebben bekeken, kon de politie de 21-jarige D.G.; B.A. (20) en de 22-jarige Ricardo K. aanhouden.

Op het filmpje is te zien hoe de daders de inbraak in één van de voertuigen hebben gepleegd. Het voertuig waarin zij zaten kon aan de hand van de beelden worden achterhaald.

De daders zijn afkomstig uit Paramaribo. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de mannen ingesloten. De politie van Nickerie zal hij samen met de afdeling Kapitale Delicten onderzoeken of de verdachten meer op hun kerfstok hebben.