Dronkenman rijdt vriend aan

729

In het ressort Uitvlugt reed de autobestuurder Stanley S. zijn vriend aan. Het slachtoffer moest per ambulance afgevoerd worden naar de Spoed Eisende hulp van het Academisch Ziekenhuis.

uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat enkelen mannen op het adres zaten te borrelen. Op gegeven moment zou het later slachtoffer dat het adres had aangedaan, samen met de autobestuurder Stanley S. vetrekken. De ene man ging echter op straat staan om te letten op het verkeer voor de bestuurder zodat hij veilig uit de inrit zou achteruit rijden.

Stanley trapte zodanig op zijn gaspedaal dat hij zijn vriend aanreed. Hij kwam tegen de schutting aan de overkant van het adres aan. De losgeraakte stenen kwamen tegen het voertuig van de overbuurman aan. Zowel de schutting als de auto van de overburen zijn aanzienlijk beschadigd.

Aangezien het slachtoffer zware lichamelijke letsels heeft opgelopen, is de chauffeur na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekeringgesteld.

De schade zal hij moeten claimen en zijn rijbewijs is ingevorderd.