Borrelpartij eindigt in steekpartij

1141

Op zondag 27 december is Dennis K. en T. in een winkel in het stadscentrum aan het borrelen. Op een bepaald moment kregen de twee mannen een woordenwisseling. T. pakte een steen en gooide die op Dennis die aan zijn voorhoofd werd geraakt.

Uit boosheid greep Dennis naar een mes dat tussen zijn broek en hemd was en bracht zijn tegenstander twee steekverwondingen toe.

Dennis werd door de politie aangehouden. Het scherp voorwerp is ook in beslag genomen. Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. T. werd voor observatie opgenomen en mocht na twee dagen naar huis.

De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau. De steekgrage borrelman is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten. T is na te zijn verhoord heengezonden.