Buurtbewoner betrapt dief

699

Donderdagochtend 24 december heeft de politie van Kwatta de 28-jarige Kerwin, E. aangehouden. Het is gebleken dat Kerwin zich toegang tot de woning heeft verschaft via het dak. De bewoners waren op dat moment in diepe rust. Een alerte buurman zag op een bepaald moment een verdachte figuur op het balkon van zijn buurman.

Hij belde een andere buurman op om hem dit door te geven. Deze buurman belde gelijk met de eigenaar en de verdachte werd aangehouden. De bewoners werden allemaal wakker en merkten op dat de woning overhoop was gehaald. Volgens verklaring van de eigenares is er een geldsbedrag van Euro 500 weg genomen. Later op de dag zou zij aangeven wat er allemaal uit de woning is weggenomen.

De dief werd overgebracht naar het politiebureau. Hangende het verdere onderzoek werd hij na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.