Bouwwerkzaamheden districtscommisariaat Nickerie verlopen sneller dan gepland

663

Alhoewel de aannemer voor ligt op schema, verwacht districtscommisaris (dc) van Nickerie, Wedprekash Joeloemsingh, dat de bouw van het districtscommisariaat in 2016 wordt afgerond. Het personeel is tijdelijk ingetrokken in een ander gebouw. Het werkt daar niet onder de meest ideale omstandigheden.

Vandaar dat de burgervader verwacht dat het nieuw gebouw dit jaar wordt opgeleverd. Volgens het conctract moet de oplevering in 2017 geschieden. Volgens DC Joeloemsingh zal het werksysteem in het nieuw gebouw geautomatiseerd worden, waardoor zaken sneller afgehandeld zullen worden. Alle aanvragen zullen gedigitaliseerd worden en digitaal verder gestuurd worden. De voorbereidingen zijn reeds getroffen. Hiernaast staat de uitbreiding van het machinepark op schema.