Auto totaal afgebrand te Charlesburg

848

In de vroege ochtend van zondag 3 januari is een personenauto totaal afgebrand op een adres te Charlesburg.

Bij aankomst van de politie was het voertuig reeds afgebrand. De Brandweer was bezig met nablussingswerkzaamheden. Eén van de bewoners verklaarde dat op een bepaald moment een knal hoorde en ging daarna op onderzoek uit en zag dat de auto die geruime tijd op het erf naast de woning was geplaatst, in brand stond.

De politie vermoedt dat het om brandstichting gaat. Een deur en het dak van de woning zijn gedeeltelijk afgebrand. De plaats rook naar diesel. Ook zwarte sportschoenen en sokken zijn op het looppad aangetroffen. De afdeling Forensische Opsporing is ingeschakeld voor onderzoek.

Hangende het onderzoek zijn alle aangetroffen spullen in beslag genomen. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.