Natalie La Rose stimuleert talent onder Surinaamse jongeren

1169

De 27 jarige zangeres, Natalie La Rose, is bol verrast over de talenten die zij tijdens haar vierdaagse bezoek in Suriname heeft mogen constateren. Zij had tijdens haar vakantie speciale aandacht voor jongeren om ze te motiveren om het beste uit hun leven te halen.

Zo ging zij uit op de uitnodiging van Revelino Ligeon om een meet&greet sessie te hebben met de jongeren van Be Your Own Hero. “Ik ben verrast over al het talent onder de jongeren. Als ze carrière kunnen maken, moeten ze gewoon ervoor gaan en niet stoppen. Het gaat met vallen en opstaan”, zegt La Rose. Zij heeft ook veel moeten doorstaan om te komen waar ze nu is en het heeft haar zeker tien jaar geduurd, voordat ze haar eigen nummer op de radio kon horen. Zij gaf een motiverende speech, waarin zij de jongeren aanmoedigde om te blijven doen waar ze goed in zijn, ongeacht waar ze vandaan komen. Ze vertelt, dat het niet altijd gemakkelijk zal gaan. “Kies dan een andere weg”, adviseert ze. Opmerkelijk voor haar was de persoonlijkheid die de dansers tonen en de durf die ze uitstralen. Dit is volgens haar heel belangrijk.

Natalie studeerde in Nederland af op de prestigieuze Dansacademie van Lucia Marthas. In 2000 verhuisde zij naar Los Angeles om carrière in de muziek business te maken. De doorbraak kwam toen zij de grote Amerikaanse rapper/popartiest Flo Rida benaderde met het voorstel om samen te werken. Twee jaar toerde zij vervolgens met hem als lead zangeres, tot eind 2014 haar single “Somebody” werd uitgebracht. De artiest van Somebody, (featuring Jeremih) werd een instant wereldhit met hoge noteringen. in o.a. Australië, Nederland, waardoor het lied de top tien van de Amerikaanse Billboard bereikte en double platinum in de VS scoorde.