Voertuig in trens beland te Marowijne

846

Tijdens de jaarwisseling was er een voertuig in een trens beland ter hoogte van kilometer 65 aan de Oost-Westverbinding. Het voorval deed zich voor ter hoogte van Perica in het district Marowijne. Twee politiemannen van Moengo gingen ter plekke voor een onderzoek.

Uit het onderzoek kwam vast te staan dat de bestuurder van een witgelakte voertuig op de berm zou parkeren. Terwijl hij de berm opreed, verloor hij controle over de besturing van het voertuig en belandde op een gegeven moment in de trens. Het voertuig kwam in het moerasgebied tot stilstand.
De politiemannen die op de plek aankwamen, aarzelden geen moment. Zij sprongen het water in en staken zwemmend de trens over om bij de auto te komen. De geüniformeerde wetsdienaren wilden nagaan of er passagiers in de auto waren. Echter was er niemand in het voertuig. De 32-jarige Robert S. en de bijrijder liepen de wetsdienaren die onder tussen kletsnat aan wal waren geklommen op een gegeven moment tegemoet.

De bestuurder was niet onder invloed van alcohol en is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.
moengo-250x444