Vier mannen aangehouden bij controlepost te Stolkertsijver

1574

Op maandag 4 januari heeft de politie van de controlepost te Stolkertsijver vier mannen aangehouden. Het gaat bij deze om de 28-jarige Glenn D., Gorden L. (33), Derrick L. (33) en de Marvin M.

Tijdens controle in het voertuig waarin de vier mannen zaten, trof de politie twee gascilinders gevuld met zuurstof, een gascilinder gevuld met aceton, een diamond cut boor, een stroomstootwapen, plakband , een moker, steen beitels, mutsen, camouflage pakken en andere goederen die gebruikt worden bij berovingen.

De werktuigen zijn vaak bij inbraken en openbreken van brandkasten onderschept door de politie. De goederen zijn hangende het onderzoek in beslaggenomen.

De vier mannen zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie allen in verzekering gesteld. Het onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, dit meldt de Public Relations van KPS.