41-jarige man zaagde oor van zijn ex-vrouw

1807

Op dinsdag 12 januari heeft de politie van Santo Dorp de 41-jarige Iwan H. en zijn vrouw Jennifer D. (36) aangehouden voor het mishandelen van zijn ex-vrouw.

Eerder op de dag deed de aangeefster aangifte tegen de twee. Zij verklaarde dat zij samen met Iwan zeven kinderen heeft. Op een bepaald moment kwam er een eind aan de relatie.

Op de bewuste dag had de ex-vrouw een afspraak met haar ex-man om geld op te halen voor de aankoop van benodigdheden voor de kinderen. Ze begaf zich naar het adres van de man. Ze klopte aan en zag de man zitten met zijn huidige vrouw Jennifer. Hij stond op en liep naar haar toe.

Iwan liep op een gegeven moment de woning binnen, vermoedelijk om het geld toch te halen. Hij werd echter achterna gezeten door Jennifer. Er ontstond toen een heftige woordenwisseling tussen Jennifer en Iwan. De ex-vrouw ging ook de woning binnen en voegde zich tussen de twee.

Iwan die verhit was, pakte een zaag en zaagde daarmee in het oor van zijn ex-vrouw. Jennifer greep vervolgens naar een houten bank en bracht de ex-vrouw daarmee slagen toe op haar hoofd.

De ex-vrouw deed toen aangifte bij de politie. Iwan en Jennifer werden opgespoord en aangehouden. De zaag en de bank zijn in beslag genomen. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie mag het tweetal afkoelen in het cellenhuis.

De ex-vrouw is met een visum verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.