Lastige buur zorgt voor problemen in de buurt

1010

Op woensdag 6 januari heeft de politie van Kwatta Hymenkoemar P. opgebracht voor verhoor. De man is buurman van Naldo T. die beweert dat hij vaak wordt lastig gevallen door hem. De politie heeft vaak het adres aangedaan om te bemiddelen in deze kwestie.

Aangezien Naldo niet tevreden was met de afhandeling van de zaak, deed hij zijn beklag persoonlijk bij de minister van Justitie en Politie en daarna bij de waarnemend korpschef. De opdracht werd gegeven aan de politie van Kwatta om wederom de zaak te onderzoeken.

Een buurtonderzoek wees echter uit dat juist de klager Naldo T. voor problemen zorgt in de buurt. Naldo heeft met meerdere buurtbewoners mot gehad. Tussen hem en de buurman heerst er een slepende kwestie waarbij hij vindt dat de buurman hem bedreigd heeft.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie mocht Hymenkoemar na verhoor naar huis worden gestuurd. Het dossier is opgemaakt en doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie, dit meldt de Public Relations van KPS.