4e verkeersdode voor 2016 genoteerd

2849

Hedenmiddag omstreeks 13:30 uur is de 29-jarige bromfietser Clarisa Watson dodelijk aangereden door een pick-up bestuurder te Weg naar Peperpot.

Bij aankomst van de politie op de plek had Clarisa het leven al gelaten. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat een pick-up bestuurder reed over de Weg naar Peperpot. Ter hoogte van de Gotong Rojongweg haalde de bestuurder een schoolbus in. Tijdens de inhaalmanoeuvre werd de vrouw die in tegenovergestelde richting reed dodelijk geraakt. De materiële schade aan de bromfiets is aanzienlijk.

De 21 jarige pick-up bestuurder kwam met de schrik vrij. Hij was niet onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd. De bestuurder moet nog bij een hulpofficier van Justitie worden voorgeleid.

Het lijk is voor sectie in beslag genomen.