Moord en zelfmoord door een man

1876

Buurtbewoners hebben de politie van regio midden erop geattendeerd dat er schoten te horen waren op een adres in het ressort. Aangekomen op de plaats delict stuitte de politie van de Nieuwe Grond tegen een gesloten en onverlichte woning.

Na de woning open te hebben gedaan werden de wetsdienaren onaangenaam verrast met de ontzielde lichamen van Soekhradjgoerpersad Balai (68) en Lakradjie Narain (50). Verder troffen ze een vuurwapen aan dat in beslag werd genomen door de afdeling Forensische Opsporing.

De politie vermoedt dat de man de vrouw eerst heeft vermoord, waarna hij zelfmoord heeft gepleegd. Onderzoek gaf aan dat het motief gezocht moet worden in de relationele sfeer.

De nabestaanden zullen na obductie de lijken afgestaan krijgen. De politie van het ressort de Nieuwe Grond zet het onderzoek voort.