Dieven aangehouden na woninginbraak

777

Twee mannen zijn door de politie van ressort Kwatta, na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Eerder in de maand had een persoon aangifte gedaan van inbraak in zijn woning. Een televisietoestel en twee gekooide zangvogels waren weggenomen. De 22-jarige Sewradj S. en Andy M. (28) zijn in beeld gebracht door de politie.

De verdachten zijn opgespoord en aangehouden. Uit het onderzoek is komen vast te staan dat de mannen de goederen hebben verkocht. Ook de helers zijn door de politie opgespoord en aangehouden. De goederen zijn teruggevonden.

Aangezien de helers Kishan J., Dewkoemar R. en Rawinkoemar M. afstand hebben gedaan van de gestolen goederen, mochten zij na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie naar huis.

De goederen zijn afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.