Oom mishandelt nichtje om mobiele telefoon

1241

De 33-jarige Armand E. die ervan wordt verdacht zijn nichtje J.E. te hebben mishandeld, is op donderdag 21 januari door de politie van Latour aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het meisje zat een spelletje te spelen met andere vriendinnen toen de oom haar benaderde en haar mobiele telefoon afgepakte. J.E. die haar telefoon terugwilde, ging zij te keer tegen de oom. Armand werd boos en bracht zijn nichtje een slag toe in het gezicht. Zij hield een opgezwollen wang van de slag over.

De ingeschakelde politie hield Armand aan. Op het politiebureau aangekomen, ging hij tekeer tegen de politie en liep zelf naar het cellenhuis om ingesloten te worden. Na te zijn voorgeleid mocht hij officieel in het cellenhuis gaan.

J.E. is met een geneeskundige verklaring van de politie verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.