18- jarige jongenman ingesloten

1335

Guillermo (18) is op woensdag 27 januari door de politie van Uitvlugt aangehouden inzake bedreiging.
Sudesh heeft eerder op die dag aangifte gedaan. Hij verklaarde dat hij in zijn huis was en hoorde plotseling wat op zijn dak vallen. Bij het naar buiten gaan, zag hij Guillermo voor zijn woning staan die op een vraag van Soedesh te kennen gaf dat hij op zoek was naar zijn horloge.

Op het verzoek van laatstgenoemde om de plaats terstond te verlaten, bedreigde de dader Soedesh met een pennenmes te zullen doden. Het slachtoffer deed aangifte, waarna de dader is aangehouden. Het wapen dat op hem was aangetroffen, werd in beslag genomen. Op hetzelfde moment stapte een andere manspersoon het politiebureau binnen en deed aangifte tegen zijn neef die zijn gouden horloge en ring zou hebben gestolen. Later bleek dat deze aangifte ook tegen dezelfde dader Guillermo was gedaan. Hij gaf op zijn beurt aan die spullen te hebben verkocht aan een vriend, die de beschuldiging te hebben ontkend. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de dader ingesloten. De politie spoort de werkelijke dader nu op.