43-jarige man vast voor mishandeling vriend

805

B. Harrypersad, (43) is op dinsdag 26 januari na aangifte door de politie van Kwatta aangehouden inzake mishandeling vriend. Laatstgenoemde bracht vorig jaar een bezoek aan de verdachte. Na zijn vertrek, bemerkte de vriendin van Harrypersad dat haar mobiel nergens te vinden was. De verdachte ging verhalen bij zijn vriend die aangaf niks af te weten. Hierop volgde een mishandeling. De vriend deed aangifte, maar de verdachte was bij elke opsporing de politie altijd te slim af.

Op een dag toen de politie bezig was met een ander onderzoek, werd Harrypersad voor zijn woning gesignaleerd waarna gelijk de aanhouding volgde. Hij werd toen overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. Natuurlijk na de nodige afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.