Minnaar ingesloten vanwege mishandeling en bedreiging

877

Sewcharan P. (51) is door de politie van Kwatta op donderdag 28 januari aangehouden in zake bedreiging en mishandeling. De verdachte heeft negen jaar terug een woning van een mevrouw gehuurd, met wie hij een liefdesrelatie begon. Tijdens die relatie werd die mevrouw, eigenares van de woning, vaker mishandeld en bedreigd.

De politie werd vaker ingeschakeld om te bemiddelen. De laatste keer heeft de verdachte de eigenares SRD 500 afhandig gemaakt en haar mishandeld. Hiertegen is er aangifte gedaan waarna aanhouding volgde. Verder deed de zoon van de eigenares ook aangifte tegen de verdachte omdat die de zoon vanaf vorig jaar SRD 1000 schuldig was die hij weigerde terug te betalen.

De dader is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.