Dochter waarnemend korpschef geen voorkeursbehandeling

1139

De dochter van waarnemend korpshef, Agnes Daniel, heeft op vrijdag jongstleden een aanrijding veroorzaakt aan de Boterbloemstraat met de dienstwagen van haar moeder. Zij heeft het voertuig van een ander geramd. Het meisje is niet in het bezit van een rijbewijs. Het meisje heeft na de aanrijding een valse naam van zichzelf doorgegeven aan de politie. Daniel was in het buitenland toen dit geval zich voordeed.

Toen zij in Suriname aankwam, meldde zij de minister van Justitie en Politie, Jennifer Van Dijk-Silos over de aanrijding. Zij heeft zich daarna met haar dochter aangemeld op het politiebureau Nieuwe Haven. Het meisje zou een berisping hebben gehad. Gelukkig is het niet erger afgelopen, anders was het meisje in verzekering gesteld. Volgens minister Van Dijk-Silos zal Daniel zelf de schade van de schade dekken. Volgens de minister heeft Daniel wel correct gehandeld.