Dorstige bleek verkrachter te zijn

1075

S. Dwight is op zaterdag 30 januari door de recherche van Paramaribo aangehouden. In het ressort Uitvlugt begaf Dwight zich naar een dame voor wat water omdat hij dorst had. Het eerste kopje leste zijn dorst niet en vroeg naar een andere. Terwijl de eigenares in het huis bezig was in te schenken, begaf Dwight plotseling in het huis. Vervolgens misbruikte hij haar onder bedreiging van een vuistvuurwapen en beroofde haar van haar persoonlijke bezittingen.

Na aangifte en verkregen informatie werd de dader in beeld gebracht en werd op zaterdag 30 januari door de recherche opgespoord en aangehouden. De recherche droeg vervolgens de dader over aan de afdeling Kapitale Delicten. De verdachte is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.