125 rijbewijzen ingevorderd van snelheidsduivels

660

In de maand januari 2016 heeft de afdeling Motor Surveillance Dienst van het Korps Politie Suriname in totaal 125 rijbewijzen ingevorderd.

Van dit aantal zijn er 124 ingevorderd voor overschrijding van de maximum snelheid, terwijl één is ingevorderd van een dronken bestuurder.

De hoogste overschreden snelheid door een vrouw was 123 kilometer per uur, terwijl de toegestane snelheid op die weg is gesteld op 40km/ u. Bij de mannen was dat 134 kilometer per uur , terwijl de toegestane snelheid op die weg is gesteld op 50 km/u.

De politie doet een beroep op weggebruikers om hun snelheid te matigen. Hierdoor voorkomt u dat u zelf slachtoffer wordt van een ongeval door te hard rijden of slachtoffers maakt door uw onverantwoordelijke rijgedrag.