Drugs aangetroffen bij automobilist die inreed op agente

1025

De politie heeft een autobestuurder die geprobeerd heeft in te rijden op een agente, aangehouden. Tijdens de surveillance aan de Tyronneweg zag de politie van Latour dat het voertuig van de autobestuurder verkeerd geparkeerd was.

De politie stopte en zag drie mannen in het voertuig zitten. De autobestuurder startte de auto en reed in op de agente die hen aan het aanspreken was. Zij moest opzij springen om erger te voorkomen. De man reed met een hoge snelheid weg. De politie achtervolgde het voertuig en wist hen klem te rijden aan de Ramgoelamweg. De autobestuurder werd aangehouden, terwijl de twee mede-inzittenden voortvluchtig zijn.

De autobestuurder had 65 gram yami, marihuana in zijn voertuig. De partij drugs is in beslag genomen door de politie. De autobestuurder is na afstemming met het Openbaar Ministerie ter zake poging tot doodslag, weerspanningheid en de wet verdovende middelen in verzekering gesteld. Hij heeft verklaard dat hij drugsgebruiker is en dat hij wegreed omdat hij bang was dat de politie de drugs in zijn auto zou vinden. De twee mede-inzittenden worden door de politie opgespoord.