Vriendin brengt valentine cadeau met marihuana in yoghurt

1491

Tijdens een arrestantenbezoek op het politiebureau Lelydorp op zondag 14 februari is de 42-jarige Suzanne O. door de mand gevallen.

Suzanne poogde op Valentijnsdag haar vriend blij te maken en verpakte marihuana in een plastiekenzakje en deed deze vervolgens in een kuipje yoghurt. Tijdens controle van de aangeboden spullen werd het verderfelijk spul in de yoghurt gevonden.

Suzanne verklaarde de yoghurt van een manspersoon te hebben gehad om aan haar vriend te geven. Aangezien zij de goederen had aangeboden waarin de marihuana verborgen zat, is de drugs in beslag genomen en is zij aangehouden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie mocht zij in de sterkte van het Vrouwencellenhuis worden opgenomen alwaar zij haar Valentijnsdag heeft doorgebracht.

Het onderzoek zal moeten uitwijzen of er een andere verdachte betrokken is in deze zaak.