28-jarige dronken man ramt elektriciteitsmast

1039

Het rijbewijs van de 28-jarige Shifaro P. is op zondag 14 februari door de politie van Lelydorp ingevorderd. Shifaro had op Lelydorp met enkele mannen wat alcohol gebruikt. Op een bepaald moment verliet hij de plek om naar huis te gaan.

Aan de Sastrodimedjoweg ramde hij een elektriciteitsmast die in twee stukken brak. De elektriciteitskabels lagen ten gevolge hiervan op straat. De buurt kwam hierdoor enige tijd zonder elektriciteit te zitten.

De politie werd ingeschakeld en trof Shifaro op de plek aan. Bij navraag naar zijn autobescheiden viel het de politie op dat de bestuurder naar alcohol riekt. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en onderworpen aan een blaastest.

Hij blies 435 microgram uitgeademde alcohollucht. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en na te zijn ontnuchterd mocht hij zijn woning in het ressort Zanderij opzoeken.