Kousenband dief in de kraag gevat

857

Op donderdag 11 februari deed een man aangifte van diefstal op het politiebureau te Lelydorp. hij verklaarde aan de politie dat er al geruime tijd door zijn jongere broer Anandkoemar S. (45) kousenband uit zijn landbouwperceel is weggenomen. Soms wordt er ook vee van hem weggenomen door zijn jongere broer.

Anandkoemar woont samen met zijn moeder en een andere broer. Hun perceel grenst aan dat van aangever. Nadat de jongere broer de groenten heeft geoogst, verkoopt hij die en met de opbrengst koopt hij drugs. Dit gedrag van Ananndkoemar hangt de aangever de keel uit en deed hij aangifte.

De kousenband dief werd opgespoord en aangehouden. Hij heeft bekend de diefstal te hebben gepleegd. Volgens hem heeft hij slechts twee bosjes voor eigen gebruik weggenomen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hem gratis loge geboden in het cellenhuis.