50-jarige man in vreemdelingenbewaring opgenomen

871

Via een melding kreeg de politie van Leiding de informatie binnen dat een vreemdeling voor overlast bezorgde aan buurtbewoners. Na onderzoek kwam de politie erachter dat de 50-jarige Peter S. op het aangegeven adres woont. Zijn kortverblijf is vervallen op 28 januari 2016. Vanwege geldgebrek kon hij zijn passagebiljet dat ook was vervallen, niet verlengen.

Vastgesteld werd dat de buitenlander niet voor overlast bezorgde, zoals door de omwonenden werd aangegeven. Wel had de vreemdeling trouwplannen met een Surinaamse, maar kon dat nog niet uitvoeren vanwege zijn echtscheidingsproces.

Pas nadat zijn vorig huwelijk ontbonden is, kan hij met zijn nieuwe geliefde trouwen. Peter is na afstemming met een lid van het OM opgenomen in vreemdelingenbewaring.